Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Spiral

In jos

Spiral

Mesaj Scris de Irukandji la data de Mier 11 Noi 2009, 11:41

Totul începe când Kiotaka Narumi dispare fără urmă după ce îşi apelase fratele Ayumu spunându-i că în legatură cu misterul Blade Children(copii spintecători)el va dispărea pâna când află "misterul nevazut din mâinile lui" şi că să-i transmită cumnatei lui,Madoka acelaşi lucru.La sfârşit Ayumu într-un fel se dă bătut.


Personaje
Ayumu Narumi : este protagonistul,îi place să lucreze singur,este calculat,inteligent dar în acelaşi timp îi lipseşte încrederea în sine.El insuşi crede că este doar "o copie" a fratelui său şi că poate doar săl imite şi nu va putea fi niciodată mai bun ca el.Este şi un bun bucătar-acesta găteşte mereu pentru cumnata lui;Hiyono este înebunită după mâncarea lui.Prea multe detailii despre el nu sunt date , primul episod începe cu primul lui caz.

Eyes Rutherford : este unul dintre copii spintecători,şi un foarte bun pianist.Este tăcut şi rece.Crede că copii spintecători numai au nicio şansă şi că asta a fost soarta lor.

Hiyono Yuizaki : este un fel de "mâna dreaptă" a lui Ayumu.Este ziarista şcolii.Poartă mereu o agendă roz cu ea în care notează informaţii despre elevii şcolii.

Kousuke Asazuki : alt copil spintecător,îi plac jocurile periculoase...este unul dintre cei care îl pun la probă pe Ayumu.

Rio Takeuchi : este cea mai periculoasă şi cea mai mică dintre copii spintecători.Este specialistă in explozivi.Pare o fată naivă si draguţă,dar în interior este cu totul diferită.

Kanone Hilbert : alt copil spintecător cu dublă personalitate.Crede că copii spintecători numai au nici o speranţa.De asemenea îi explică acest lucru lui Ayumu în ultimul episod şi îi spune cum că inteligenţa şi puterea de a crede în sine pot fi spulberate cu violenţa iar la sfârşit Ayumu îi închide gura cu faptul că el poate face doar atât.

Ryoko Takamachi : este o sportivă foarte bună. Ea nu dorea să ia parte la lupta copiilor spintecători, cu toate că făcea parte dintre ei, pentru că nu dorea să omoare pe nimeni, dar este obligată de Eyes Rutherford care o învinge la un simplu joc fereste-te de minge. A avut o legătură cu Kousuke, care s-a rupt când acesta a omorât pentru prima oară.

Madoka Narumi : este soţia lui Kiotaka.Este inspectoare în poliţia locală a oraşului.Se crede o bună detectivă şi crede că Ayumu ar trebui "sa stea în banca lui",dar intr-un sfârşit îşî dă seama ca Ayumu este singurul care ar putea ştii ceva de Kiotaka şi într-un fel se bazează pe pistele lui.

Suemaru Wataya : este parterul de serviciu de Madoka.Dă impresia unui pămpălău şi îi place să facă pe poliţistul dur...dar defapt este un om sensibil şi bun la inimă.

Sayoko Shiranagatani : este unul din copii spintecători cu creierul "spălat".Habar nu are idee de cine sunt copii spintecători şi nici cine este.Traieste cu bunicul ei.Ayumu rezolvase un caz în care în casa fetei respective cineva asesinase bibliotecara casei.

Kanzaka : este comisarul circăi de poliţie în care lucrează Madoka.Acesta insistă că căutarea informaţiilor despre Kiotaka este inutilă.În cele din urmă acesta moare fară să apuce sa spună ce ştia despre copii spintecători.Se presupune ca de asemenea el este cel care a parolat dosarul lui Kiotaka din calculatoarele poliţiei


Episoade
1.Spirala destinului

2.Modul de a muri

3.Copii blestemaţi

4.Fericirea pentru cei care vor să creadă

5.Spânzurătoarea din ceaţă

6.Golul din reţea

7.Alegerea neîncrezătorului

8.Ziua înfrângerii

9.Toate lucrurile care iţi sunt posibile

10.Doar o acţiune inteligentă

11.Noapte bună,dragă

12.Ochi secătuiţi

13.Uvertură

14.Frangaţă "sclipitoare"

15.Ca o lebădă

16.Ţinte în mişcare

17.Supraveghetorul din întuneric

18.Îngerul lamentabil

19.Oglinda inimii

20.Foşneturi de umbre

21.Sunetul unei inimi frânte

22.Confesia

23.Ploaia neîndurătoare

24.Omul din castelul înalt

25.Sunetul unui iris(floare)ingheţând şi topindu-se


Ultima editare efectuata de catre Black in Vin 01 Oct 2010, 19:20, editata de 1 ori
Irukandji
Irukandji
Administrator

Mesaje : 707

http://animesign.forumz.ro

Sus In jos

Pareri

Mesaj Scris de Psyhee la data de Vin 09 Apr 2010, 13:17

Care este parerea voastra despre acest anime?


Penteu mine este un anime pe care l-am vazut acum ceva timp
si pe care nu l-am prea inteles.Probabil pentru ca se continua in manga
iar animeul este mult prea scurt pentru a cuprinde toate elementele
importante.Nici pana acum n-am inteles ce-i cu copii spintecatori .
Personaje preferate nu am.Poate doar Eyes care parea cel mia cu capul
pe umeri.In rest,absolut toti aveau ceva.Ayumu se tot subaprecia cu
toate ca rezolva toate cazurile,Hiyono era muult prea plina de energie
si-si baga nasul in toate alea bazandu-se prea mult pe Ayumu,Kousuke pur
si simplu nu mi-a placut,Rio era sinucigasa in toata puterea cuvantului
iar Madoka ,nu stiu,ma enerva o.o
Psyhee
Psyhee
Graphic Designer

Mesaje : 294

http://idioticwords.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum