Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Naruto-Inceputul unei noi aventuri

In jos

Naruto-Inceputul unei noi aventuri

Mesaj Scris de Nywa la data de Lun 05 Oct 2009, 20:46

Nu detin nici un personaj din manga/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma lor.
Povestea acestui fic este a surori mele ella, si ea deocamdata nu are net:D si m-a rugat s-o postez eu. Sper sa am comenturi aici:D
Nu-i o poveste sasusaku si tin sa va anunt, ca povestea este deja terminata si eu nu voi umbla la ea, ca va voi da in forma originala. AStept comenturi si hiug

Ea este fiica mea

Trecură 2 zile de când Itachi Uchiha a fost omorât de Sasuke si de când acesta s-a întors in satul Kohonai alături de Naruto si Sakura. Sosi si dimineaţa celei de-a treia zi, când Sasuke trezit de Kakashi, care ii spuse sa-i găsească pe Sakura si Naruto si sa plece împreuna spre locul de antrenamente, ca are ceva important sa le spună. Băiatul se trezi si se duse sa facă un dus. Isi privi chipul somnoros in oglinda de la baie. Avea parul negru, in toate partile, ca mai înainte se şterse cu prosopul. Ochii negri, somnoroşi, priveau in gol. Nu-i venea sa creadă ca chiar el si-a ucis fratele. O pata neagra de pe partea stânga a gatului ii atrase atenţia. Aproape uitase ca pata era de fapt, semnul blestemat pe care îl făcuse Orocimaru cu mulţi ani in urma. Se imbraca in costumul de lupta si pleca spre casa Sakurei. Ajuns in fata casei ei, el se uita un pic la casa. Era cu un etaj si cu un balcon, plin de flori. Se uita la geamurile de la balcon. In ferestre erau perdele roz cu frunze verzi. „Desigur , isi spuse băiatul in gând. Numai eu sunt treaz la ora asta imposibila, datorita lui Kakashi-sensei. Poate reuşesc s-o trezesc numai pe ea si nu restul cartierului” Isi lua avânt si sari pe balustrada de la balcon. Era cat pe aici sa pice. Cobora pe podeaua balconului. Se apropie de geam si bătu de vreo doua ori. Perdeaua se dădu in loc si Sakura cu o fata adormita isi făcu apariţia la fereastra.
Sakura îl privi cu ochi ei verzi ca smaraldul pe tanar si clipi de câteva ori pentru ca credea ca visa. Casca si apoi isi dădu seama ca era adevărat. Sasuke era la fereastra ei.
- Buna dimineaţa, Sasuke, spuse ea si se inrosi puţin in obraji. Ce matinal eşti, ce s-a intalmplat?
- Imbraca-te si hai sa-l lua pe Naruto, spuse acesta si privind-o serios. Kakashi-sensei, vrea sa ne întâlnim cu el urgent la terenul de antrenament, repede.
Sakura nu mai aştepta un alt indemn, isi făcu un dus repede, se imbraca in costumul ei de lupta si ii lăsa un bilet mamei ei. Ieşi pe balcon si plecară spre apartamentul lui Naruto. Ajunşi acolo, batura la uşa si in prag apăru Naruto deja echipat.
- Nu am ştiut ca Kakashi-sensei a mai anunţat si pe tine, spuse mirat Sasuke, băiatului blond cu ochii albaştri care era Naruto.
- Ce-i cu Kakashi-sensei? Întreba acesta mirat. O mata afurisita m-a ţinut toata noaptea treaz. Dar voi doi de ce sunteţi aici?
- N-avem timp Naruto, spuse Sakura, sa mergem urgent la terenul de antrenament, ca sigur Kakashi-sensei ne aşteaptă.
Ajunseră repede la teren, dar spre dezamăgirea Sakurei, nu era nimeni in afara de ei trei. Naruto se întinse pe jos si isi puse braţele drept perna la cap si adormi. In curând se lumina de ziua si nici urma de Kakashi-sensei. Sakura se hotăra sa se aşeze pe iarba, rece si uda, din cauza ploii de ieri. Se făcu ora 10 si la un capăt al terenului de antrenament isi făcu apariţia doua siluete. Pe măsura de siluetele se apropiau, Sasuke observa ca in sfârşit venea Kakashi.
- Vine, spuse el si atunci Sakura si Naruto se ridicară.
Atunci, toţi trei observară ca Kakashi era însoţit. Langa el se afla o fata, cu parul negru de se pierdea intr-un fular de culoare gri închis. Pe frunte se observa bandana cu însemnul frunzei. Ochii negri, reci privea pe cei trei tineri. Purta o haina lunga pana la glezne. In picioare purta un fel de papuci, cum aveau si ei, dar mult mai diferiţi. Degetele de la ambele picioare atingeau iarba, la fel si calcaiul. Kakashi mergea alături de ea si tot ii spunea ceva si aceasta aproba din cap. Când ajunse langa echipa sa, Kakashi o privi cu coada ochiului pe fata de langa el.
- Buna dimineaţa la toţi, sper ca aţi avut o dimineaţa frumoasa, spuse el vesel.
- Dimineaţa frumoasa?! Tipa Naruto, enervat pe sensei-ul sau. Ai întârziat din nou, si ne-ai pus sa ne trezim cu noaptea in cap.
- Scuze, dar o femeie m-a rugat sa-i găsesc catelusul pierdut, spuse acesta, punadu-le la încercare nervi.
Sakura si cu Naruto fierbeau de furie, dar Sasuke priveau insistent spre noua venita.
- Sa zicem ca te credem, dar cine-i ea? Întreba Naruto si arata cu degetul spre fata.
- Ea este fiica mea, spuse acesta si se uita la fetele mirate a celor trei tineri, de mult pierduta. O cheamă Dayla Uchiha.
Sasuke se aştepta ca cineva sa-i spună păcăleala, dar nu fu din păcate aşa. Nu putea sa creadă ca in fata lui se afla un alt supravieţuitor al clanului Uchiha. Era imposibil. Simţi in el cu creste o ura. Crezuse ca Itachi nu cruţase pe nimeni in afara de el. Isi drese gasul si vorbi, fara sa-si ia privirea de la fata.
- Cum ai scăpat de furia lui Itachi?
- Mi-a rănit mama si fiindcă eu l-am rănit de moarte, a distrus stativul unei oglinzi uriaşe, care mi-a căzut in cap si m-a lăsat incostienta, spuse Dayla cu un glas rece si senin, ca si când ar discuta o reţeta de bucate. Isi intoarse privirea spre tatăl ei si ii spuse. De ce ai ţinut morţiş sa mă aduci aici? Doar sa-mi se pună întrebări despre trecutul meu?
- A, nu, spuse sensei-ul si apoi ii privi serios. Dayla va fi in echipa noastră si când eu lipsesc, ea va conduce grupul. Si acum as vrea sa vad cum veţi coopera împreuna. In aceasta pădure sunt ascunse patru bucati, dintr-o harta, care va arata unde sunt ascuns cu mâncarea. In timp ce voi veţi căuta bucatile, eu voi face tot posibilul sa nu ajungeţi la bucati. Aveţi timp pana la cina.
- Sensei, spuse Sakura care isi reveni din mirare, acele patru bucati alcătuiesc toata harta, da? Atunci va trebui sa la căutam individual si apoi sa ne întâlnim undeva sa le împreunam, am dreptate?
- Da, ai dreptate, aproba sensei-ul. Si Dayla, nu ai voie sa foloseşti arme albe asupra cuiva sau sa-i ucizi. S-a inteles? După ce primi aprobarea fiicei sale. Star, mai spuse si dispăru intr-un nor de fum.
Naruto se întinse si privi gânditor spre Dayla. Aceasta privi plictisita si pleca pe langa el. Dinadins îl atinse la umăr.
- Hei, tu, striga in gura mare Naruto, supărat. Mai atins.
- O fi ca te-am omorât, spuse aceasta cu spatele la el. Daca vroiam, erai mort, dar tata mi-a ordonat sa nu va fac nici un rău, fizic, dar nu a zis ca nu mă pot lua de tine.
- Şti cine sunt eu? Spuse băiatul blond nervos. Eu sunt Naruto Uzumaki si intr-o zi voi deveni hokage si voi conduce acest sat. Aşa ca vezi cum te porţi…
Nu mai continua, ca Sakura ii dăduse un pumn in cap si începu sa-l certe. Dayla privi cerul si apoi se îndrepta spre pădure.
- Hei, spuse Sasuke. Unde crezi ca te duci?
- Sasuke Uchiha, aşa-i? spuse ea si se intoarse cu fata. Timpul este preţios si eu am sa strâng toate bucatile de una singura ca e un fel de joc, ca Killer Hunter. Cel mai bun câştiga. Ce zici? Te întreci mine?
- Unde si când, întreba el.
- In acest moment, veni răspunsul. Câştiga cine aduna toate bucatile harţii. Avem voie sa ne atacam, dar ai sa regreţi asta.
- Da-i startul.
- Bine. Star.
Dayla dispăru din senin, la fel si Naruto, Sasuke si Sakura.
avatar
Nywa

Mesaje : 168

http://perfectenemy.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum