Anime Sign
BUn venit pe Anime Sign!!

Povestea lui Elyn si a lui Uto

In jos

Povestea lui Elyn si a lui Uto

Mesaj Scris de Nywa la data de Mar 06 Oct 2009, 14:54

Daca va plac creaturile magice, este timpul sa le cunoasteti:D

Cartea din Alcov

De mult in vremuri îndepărtate, pe un tǎrâm ce omul nici azi nu-l ştia. Pe acel tǎrâm trăiau fiinţele magice, in armonie, pana când a ajuns Bosua, stăpânul tuturor demonilor, care a declarat război fiinţelor de acolo. Nimeni nu cunoaşte ce s-a întâmplat cu adevărat acolo.
Citat din cartea din Alcov:
„ Ziua a patra a luni a cincia din anul lui Gie, armata centaurilor condusa ce Gaica, tocmai a fost răpusa de creaturile scârboase a lui Bosua. Creaturi cu aripi de liliac, foarte puternice, ce pot distruge si un munte. Pielea pământie, dura ca diamantul si rece ca, gheata, rezista la orice vraja, farmec, magie, săgeţi, săbii sau alte arme, nu-i atingea. Ochii roşi, ca focurile din Albosia, imprastiau moartea, distrugerea si suferinţa. Supravieţuitori armatei lui Gaica si restul centaurilor, s-au retras in Pădurea Neagra, sălaşul bătrânilor, puternicilor si intelepti elfi, care locuiau in oraşul Prusi. Un oraş antic, de demult, ridicat de primi elfi, ajuns pe acest tǎrâm.
Când au ajuns acolo, au văzut, ca Phoenix, pasările de foc, care renasc din propria cenuşa, au fost alungate din delta Calca, si ielele, femeile frumoase, ce seduceau barbati, facandu-i sclavi lor, au fugit speriate din golful Aja. Regele elfilor, Cobalt, era foarte fericit, ca, şotia lui, Marine, aşteaptă un copil, dar veştile aduse de centauri l-au înnegurat la fata.
- Cum!? Vocea lui răsuna in întreaga încăpere de piatra alba de râu. Demoni aceea vin spre Padurea Neagra? Faust! Striga la generalul suprem.
- Da, împărate atotputernic? Întreba, plin de sine, elful, cu plete arginti, prinse in coada si armura neagra de oax.
- Vreau sa o aduci aici pe Sultana, imediat, ii porunci împăratul.
Faust, se albi la fata, dar încuviinţa din cap. Lua unicornul cel mai rapid si porni spre mlaştina din partea de apus a păduri. Trei zile si trei nopţi a călărit, urmărit de nimfele cele crude si rele, şotiile demonilor. A patra dimineaţa, când si-a pierdut speranţa si o nimfa a vrut sa-l ucidă, o lumina puternica le-a nimicit si in fata lui, si-a făcut apariţia o elfa foarte frumoasa. Parul roşcat-arămiu, cădea in valuri pe spate pana la sold. Pielea bronzata ii scotea in evidenta ochii, galben-verzui, cu pupila puţin verticala. Urechile ţuguiate se iveau prin oceanul arămiu. Purta un pieptar din piele, maronie si o pereche de pantaloni, tot din miele maronie. Mergea desculţa. In spate avea o tolba cu săgeţi, cu pana de corb si la brâu un cuţit de vanatoare, cu teaca de piele. Când a văzut-o, Faust, s-a aruncat la picioarele ei si i-a spus cine este si ce vrea. Elfa fluiera o data si din desişul păduri isi făcu apariţia un cal negru, ca noaptea, cu coama fluturând in vânt si puternic ca un uragan. Femeia se urca pe el si porniră spre palat. Ajunşi la palat, Cobalt, i-a întâmpinat personal.
- Sultana avem nevoie de ajutorul tău…
- Ştiu, Cobalt, dar vreau, ca fiica ta, care se v-a naşte, sa fie ucenica mea, pana la vârsta de 25 de ani, asta daca vrei sa te ajut, ii spuse Sultana, privindu-l in ochii albaştri.
Împăratul a fost de acord, dar s-a rugat in sinea lui, la zei, sa aibă băiat. Sultana făcu o vraja si distruse toţi demoni si nimfele din Pădurea Neagra si ridica o bariera in jurul păduri, ca nici picior de demon sau nimfa sa nu intre, si daca intra, sa numai poate ieşi.”

Alt citat din cartea din Alcov:
„ După noua luni, imparateasa, consoarta împăratului, Cobalt, Rama, a născut un băiat pe care l-au numit Nari, la insistentele reginei. Băiatul avea parul maro-deschis asemenea scoarţei de copac si ochii albaştri ca safirele. După zece ani, Rama a născut, spre groaza bărbatului, o fetita, pe care au numit-o – blestem – Elyn. Doua zile mai târziu, Sultana a luat fata si a dus-o in adâncurile păduri, sa o crească in taina luptelor, magiei si elegantei elfice si naturi. De ciuda Cobalt, si-a trimis şotia in exil la Marea de gheata, intr-un palat de cleştar si a început sa-mi invete fiul cum sa vadă femeile si fetele, fara sa-i spună ca are o sora mai mica....
Ani au trecut, ca nori si Elyn a devenit o femeie foarte frumoasa si puternica. Oare ce ii v-a rezerva viitorul…”Niste poze:
http://www.desktopwallpapers.ro/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=35&g2_serialNumber=2 – Cartea din Alcov
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif?o=35 – Bosua, stapanul demonilor
http://ehudadams.files.wordpress.com/2008/08/centaur.jpg - generoalul Gaica
http://www.fotomaramures.ro/d/53301-3/Prin+codru+5.jpg – Padurea Neagra
http://paizo.com/image/content/SecondDarkness/PZO9017-ElfTowerTown.jpg - orasul Prusi
http://www.quizilla.com/user_images/F/fooolofatoook/1037801791_legolas.jpg - imparatul elfilor Cobalt
http://api.ning.com/files/3dOMuCZtKjWUpWW-nZ52l3dcMxyzB4fHAR-HU5Fqo6O3JxepmkUx0w6*wV4VBa*EhB4WQ6oRlkGoW7PdKmGLzVXTDnyUIaIP/Phoenix_by_WhiteRaven90.jpg - pasere Phoenix
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif?o=219 – Sultana, dar imaginati-va parul roscat-aramiu si putin carliontat.
http://kaprice.files.wordpress.com/2009/04/black-horse1.jpg - calul Sultanei
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif - imparateasa Rama
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif?o=11 – acesta este Nari pe la 10-12 ani, imaginati-va parul maro si ochii albastri:D
http://drlyana.files.wordpress.com/2009/03/03-pamukkale-1.jpg - Marea de gheata, unde a trimis-o Cobalt pe Rama
http://www.e-learn.ro/includes/tutorials/2d_grafics/adobe_photoshop/325/images/castel.jpg - palatul de clestar ( numai clestar nu e )
http://wallpaper-s.org/18_~_Raina%2C_Goddess_of_Light%2C_Shaiya_MMORPG.htm – Elyn la 24-25 de ani, care v-a aparea in capitolul urmator :D
avatar
Nywa

Mesaje : 168

http://perfectenemy.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum